Kunstgras


  • U kan ook bij ons terrecht voor de aanleg van kunstgras rondom uw zwembad, tuin of dakterras, momenteel biedt kunstgras al vele voordelen tegenover een traditioneel gazon.

lijn

 Een fantastische bodembedekking


kunstgras leggen

NAMGRASS kunstgras. Een fantastische bodembedekking voor huis, tuin en publieke ruimten. Het kunstgras dat altijd frisgroen blijft, u met rust laat en geen water hoeft.


Wij bieden u de perfecte groene oplossing op ieder vlak. Maaien, bewateren, onkruid verdelgen, bemesten van uw grond behoort met kunstgras definitief tot het verleden.


lijn

 kunstgras voor uw Tuin en Landschap


kunstgras leggen

Ons kunstgras gamma dat werd ontworpen voor wie houdt van een natuurlijk uitzicht, comfort en luxe. Deze kunstgras producten ogen heerlijk frisgroen en zorgen voor een aangename souplesse dankzij een zeer zachte vezel. Ideaal voor een grote familietuin, een knappe grasstrook rond uw zwembad of een trendy dakterras.


Een kunstgras gamma dat zicht perfect leent voor de spelende kinderen en geschikt is voor intensief gebruik, het hele jaar door.


lijn

 Onderhoud van kunstgras


U dient enkel twee maal per jaar uw gras op te borstelen met een harde bezem. Door het borstelen komt het gras mooi rechtop te staan. Bij eventuele boodschappen van huisdieren dient de bevuiling zo snel mogelijk te worden verwijderd en nagespoeld.


U dient geen gras meer af te maaien en dus ook geen maaiafval meer weg te voeren. Het kunstgras is zowel onderhoudsvriendelijk en minder tijdrovend.


lijn

 Green Touch kunstgras.


kunstgras leggen

Met een hoogte van 36mm, een mengeling van verschillende groentinten en een specifiek ontwikkelde, gekroesde nylon kunstgrasvezel, is de Green Touch kunstgras ongetwijfeld even natuurlijk te noemen als natuurgras.


De unieke dense structuur en de zachte feel en touch behagen veel kunstgrasliefhebbers. Dit kunstgazon hoeft geen zandinvulling, maar is aan te raden voor bepaalde toepassingen. Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed en lengte naar wens.


lijn

 Green Meadow kunstgras.


kunstgras leggen

Met een hoogte van 33mm, een mengeling van rechte en gekrulde, zachte en uiterst realistische vezels, is Green Meadow ontworpen om het effect van een licht onregelmatige gazontextuur na te bootsen.


Dit unieke kenmerk maakt van Green Meadow niet alleen het ideale kunstgras voor kleine oppervlakten, maar ook voor grotere gazons, daken, speelterreinen en commerciele omgevingen. Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed en lengte naar wens.


lijn

 Green Play kunstgras.


kunstgras leggen

Met zijn hoogte van 20mm en zijn compact gekrulde vezels, is de Green Play een duurzaam kunstgras uitermate bestand tegen extreme omstandigheden.


Het is geschikt voor speeltuinen, dakterrassen, tuinen, .. maar ook voor commerciele omgevingen. Dit kunstgras hoeft geen zandinvulling, maar is aan te raden voor bepaalde toepassingen. Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed en lengte naar wens.


lijn

 Green Motion kunstgras.


kunstgras leggen

Met zijn hoogte van 35mm en zijn compact gekrulde vezels, is de Green Motion kunstgras, mede door de polyamide kunstgrasvezel, een duurzaam kunstgras uitermate bestand tegen extreme omstandigheden. Dit kunstgrasproduct, bestaande uit 100% nylon is geschikt voor tuinen, dakterrassen, speelzones, .. maar ook voor commerciele omgevingen.


Dit kunstgras hoeft geen zandinvulling, maar is aan te raden voor bepaalde toepassingen. Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed, lengte naar wens.


lijn

 Green Wave kunstgras.


kunstgras leggen

Met zijn hoogte van 27mm, zijn zachte vezels in twee tinten en zijn gekruld stro-effect, voelt en ziet het Green Wave kunstgras er uit als echt gras, maar dan met een licht mediterraans tintje.


Dit kunstgrastype is ideaal voor alle soorten gazon, dakterrassen, patios, enz. Zandinvulling is niet nodig maar is aan te raden in bepaalde omgevingen en intensief gebruik. Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed, lengte naar wens.


lijn

 Green Infinity kunstgras.


kunstgras leggen

Met zijn hoogte van 38mm en zijn compact gekrulde vezels, is de Green Infinity kunstgras, mede door de polyamide kunstgrasvezel, een duurzaam kunstgras uitermate bestand tegen extreme omstandigheden.


Dit kunstgrasproduct, bestaande uit 100% nylon is geschikt voor tuinen, dakterrassen, speelzones, .. vooral voor wie houdt van een natuurlijk kunstgazon. Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed, lengte naar wens.


lijn

 Green Fresh kunstgras.


kunstgras leggen

Dit kunstgras is specifiek ontworpen om een maximale prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen garanderen zonder in te boeten aan echtheid of kwaliteit. Met zijn 25 mm hoge, zachte, duurzame vezels in twee tinten is dit kunstgras geschikt voor gazons, dakterrassen, patios, enz.


Het hoeft niet aangevuld te worden met zand, maar dit is wel aan te raden in bepaalde omgevingen. Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed, lengte naar wens.


lijn

 Green Basic kunstgras.


kunstgras leggen

Een eenvoudige naam betekent niet noodzakelijk een eenvoudig kunstgrasproduct. Green Basic kunstgras is een compact, kort kunstgras van hoge kwaliteit, geschikt voor om het even welke buiten- of binnenomgeving van dakterras tot winkel en showroom.


Andere kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. Waar de prijs van kunstgras belangrijk is, is dit de aangewezen keuze. Verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed, lengte naar wens.


lijn

 Green Ascari kunstgras.


kunstgras leggen

Met zijn hoogte van 25mm ziet Green Ascari kunstgras er niet alleen echt uit, het is bovendien het ideale kunstgras voor gazons en dakterrassen.


Als je er de grote variatie aan kleuren verkrijgbaar in ons Living Colours gamma aan toevoegt, is dit ook het ideale product voor buitentapijten, speelterreinen, winkels, showrooms, restaurants, .. kortom voor elke omgeving! Green Ascari is verkrijgbaar in rollen van 2m en 4m breed, lengte naar wens.


lijn

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valide CSS!

      Copyright © 2010   Webdesign: actiondb@telenet.be
      Op deze Internet Site rust auteursrecht.
      Overname van informatie (tekst en afbeeldingen) is niet toegestaan.